Hírlevél

Hírlevél

V. Messiási Konferencia - emlékeztető

Kedves Barátunk!

Emlékeztetőül küldjük a meghívót a messiási konferenciánkra, melyet Budapesten 2019. május 31 és június 2 között rendezünk. (Sokan sajnos nem kapták meg az előző levelünket (spamba ment)). 

A konferencia elődója Dr Arnold Fruchtenbaum. Témája az újjászületés titka, egy zsidó rabbi kérdése a Messiáshoz, valamint a hegyi beszéd, a Messiás magyarázata a mózesi törvényről. A konferencián Dr. Fruchtenbaum bizonysága is elhangzik.  

Részleteket a mellékelt programban küldjük, illetve honlapunkon és facebook oldalunkon is megosztjuk. 

http://bibliatanitasok.hu/hir/v-messiasi-konferencia-dr-fruchtenbaum

Szeretettel várunk.

Salom, 

Nagy Iván és Nagy V. Rita

V. Messiási Konferencia - Dr. Fruchtenbaum

Kedves Barátunk!

Örömmel értesítünk, hogy immár ötödik alkalommal rendezzük meg messiási konferenciánkat Dr Arnold Fruchtenbaum nemzetközi bibliatanítóval Budapesten 2019. május 31 és június 2 között. A konferencia témája az újjászületés titka, egy zsidó rabbi kérdése a Messiáshoz, valamint a hegyi beszéd, a Messiás magyarázata a mózesi törvényről. A konferencián Dr. Fruchtenbaum bizonysága is elhangzik.  

Részleteket a mellékelt programban küldjük, illetve honlapunkon és facebook oldalunkon is megosztjuk. 

http://bibliatanitasok.hu/hir/v-messiasi-konferencia-dr-fruchtenbaum

Szeretettel várunk a konferenciára. 

Nagy Iván és Nagy V. Rita

 

Pészah bemutató

Kedves Barátunk!

Keren Jesuah Messiási közösségünkben 2019. április 27-én 10:30-kor pészahi széder bemutatót tartunk, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk Budapesten a 13. kerületben. Kérünk emailben (bibliatanitasok(kukac)gmail.com) jelezze, ha szeretne részt venni a bemutatón, amelyen lehetőség lesz a széder asztal ételeinek megkóstolására, a pészahi úrvacsora gyakorlására, megismerhetjük Jesua utolsó vacsoráját (széder vacsora), az úrvacsora jelentését, a Bárány áldozatának jelentőségét. 

Mindenkinek áldott pészahi ünnepet kívánunk. 

Salom, Nagy Iván és Nagy V. Rita

 

Bibliatanulmány - 2018. október 13.

Kedves Barátunk!

Ősszel az előzetes tervekkel ellentétben nem indítunk még összefüggő és folyamatos bibliaiskola sorozatot. De így is lesz még néhány tanulmányunk a nagyobb közönség számára is, amit itt is meghirdetünk. 

Egyrészt a szeptember fő eseménye számunkra Mottel Baleston messiáshívő rabbi magyarországi látogatása volt, amely videón is követhető volt. A hanganyagot reméljük hamarosan meg tudjuk osztani.

Szeptemberben tartottunk még egy alkalmat, amelyet nem hirdettünk külön, mert csak néhányan kerestek meg egy speciális kérdéssel, a nyelveken szólás biblikus megközelítésével kapcsolatban. Az érdeklődés végül is nagyon nagy volt. 

A következő alkalom 2018. október 13-án 18:00 órai kezdettel két témában lesz tanítás és kérdés-válasz rész (Hollán u 46. 21-es kapucsengő).

  1. Befejezzük a „Létezik-e titkos imanyelv otthoni használatra” téma kérdéseit. Az előző alkalmon a tanítás után inkább személyes élmények hangzottak el mintsem bibliai kérdések és válaszok. A témában azonban sok izgalmas kérdés merül fel az Igéből és ezeket összegyűjtve megkísérlünk ezekre válaszokat adni. Akit ez érdekel, annak személyes használatra szívesen elküldjük az előző tanulmány hanganyagát. 
  2. Kapunk-e Istentől személyes kijelentéseket üzeneteket, amelyek tekintéllyel rendelkeznek számunkra és követnünk kell ezeket? Avagy hogyan válhat valaki önmaga hamis prófétájává? Mi a hívő döntéshozatalának biblikus módja bármely kérdésben, ahol az Írás nem nyilatkozott?

Várunk szeretettel, 

Salom, 

Nagy Iván és Rita

 

Mottel Baleston: Zsidók és nem zsidók a gyülekezetben

Kedves Barátunk!

Szeretettel meghívunk Mottel Baleston előadására 2018. szeptember 22-én szombaton 17 órára. Mottel zsidó származású bibliatanító, akit már a világ több országába meghívtak, egy messiási gyülekezet vezetője volt, jelenleg egy messiási szervezet igazgatója. Budapesti előadásán elmondja, hogyan talált rá a Messiásra, amelynek rövid videóját 10 millióan nézték meg. Beszél majd a zsidók és nem zsidók helyéről a gyülekezetben. A témákat részletesen a mellékelt meghívón és honlapunkon is megtalálod. 

Várunk szeretettel szeptember 22-én! 

Salom, Nagy Iván és Rita

 

Hírlevelünket azért kapod meg, mert korábban arra feliratkoztál. Honlapunkon megtalálod az adatkezelési tájékoztatónkat. Kérünk, amennyiben eddig nem tetted, írásban is erősítsd meg, hogy szeretnél hírlevelet kapni az alábbi linken.  Köszönjük az együttműködésed. 

 

Jelenések könyve tanulmány 2018. június 9.

Kedves Barátunk!

Következő és egyben a nyári szünet előtti utolsó Jelenések könyve tanulmányunk most szombaton június 9-én 18 órakor lesz a Lakásgalériában (Hollán E. u. 46. 21-es kapucsengő).

Elérkeztünk két éve tartó sorozatunk utolsó alkalmához. Az örök renddel kapcsolatos fejezetekben is maradt számunkra még pár izgalmas részlet. Köszönjük, hogy részesei voltatok ennek az izgalmas sorozatnak a bibliai eszkatológia rendkívül fontos témájában. 19:30-kor végzünk, és ha maradtok még egy kicsit, némi tea és süti mellett szívesen beavatnánk benneteket a jövőbeni terveinkbe. 

Várunk szeretettel. 

Salom, Iván és Rita

 

Hozzájárulás adatkezeléshez

Kedves Barátunk!

Az új adatkezelési törvények személyes adataitokat védik. Nekünk e szerint írásban kell kérnünk a hozzájárulásotokat, hogy részetekre a jövőben hírlevelet küldjünk. Továbbá tájékoztatást kell adunk arról, hogy az általatok megadott email címet hogyan használjuk, ki férhet hozzá (adatkezelési tájékoztató). A törvényi határidő május 25. Amennyiben addig hozzájárultok, a jövőben is kapcsolatban tudunk maradni, ha nem, személyes email címeteket nem tárolhatjuk rendszerünkben. Természetesen bármikor újra lehet kérni hírlevelünket emailen vagy a honlapunkon.

Reméljük a jövőben is tájékoztathatunk programjainkról, tevékenységünkről.

Ezen a linken tudjátok megadni a hozzájárulást. 

Várjuk visszajelzéseteket. 

Sok szeretettel várunk Dr. Fruchtenbaum konferenciájára május 22-27 között. Kérjük, ha érdekel és még nem tettétek, jelezzétek részvételeteket. 

Salom, Nagy Iván és Rita

Bibliatanítások Ariel Hungary

Jelenések könyve tanulmány 2018. május 12.

Kedves Barátunk!

Következő Jelenések könyve tanulmányunk most szombaton május 12-én 18 órakor lesz a Lakásgalériában (Hollán E. u. 46. 21-es kapucsengő). 

Témáink: a millenniumi királyság vége, a végső sátáni csata, a nagy fehér trón ítélete, a második feltámadás, az örök rend teremtése, az új Jeruzsálem.

Felhívjuk figyelmeteket Dr Fruchtenbaum IV. Messiási konferenciájára május 22 és 27 között, melyre szeretettel várunk. Kérünk, ha még nem tettétek, emailben regisztráljatok. A konferencia miatt a május 26-i bibliaiskola elmarad!! Nyári szünet előtti utolsó alkalmunk június 9-én lesz. 

Várunk sok szeretettel, 

Salom, Iván és Rita