Hírlevél

Bibliatanulmány - 2018. október 13.

Kedves Barátunk!

Ősszel az előzetes tervekkel ellentétben nem indítunk még összefüggő és folyamatos bibliaiskola sorozatot. De így is lesz még néhány tanulmányunk a nagyobb közönség számára is, amit itt is meghirdetünk. 

Egyrészt a szeptember fő eseménye számunkra Mottel Baleston messiáshívő rabbi magyarországi látogatása volt, amely videón is követhető volt. A hanganyagot reméljük hamarosan meg tudjuk osztani.

Szeptemberben tartottunk még egy alkalmat, amelyet nem hirdettünk külön, mert csak néhányan kerestek meg egy speciális kérdéssel, a nyelveken szólás biblikus megközelítésével kapcsolatban. Az érdeklődés végül is nagyon nagy volt. 

A következő alkalom 2018. október 13-án 18:00 órai kezdettel két témában lesz tanítás és kérdés-válasz rész (Hollán u 46. 21-es kapucsengő).

  1. Befejezzük a „Létezik-e titkos imanyelv otthoni használatra” téma kérdéseit. Az előző alkalmon a tanítás után inkább személyes élmények hangzottak el mintsem bibliai kérdések és válaszok. A témában azonban sok izgalmas kérdés merül fel az Igéből és ezeket összegyűjtve megkísérlünk ezekre válaszokat adni. Akit ez érdekel, annak személyes használatra szívesen elküldjük az előző tanulmány hanganyagát. 
  2. Kapunk-e Istentől személyes kijelentéseket üzeneteket, amelyek tekintéllyel rendelkeznek számunkra és követnünk kell ezeket? Avagy hogyan válhat valaki önmaga hamis prófétájává? Mi a hívő döntéshozatalának biblikus módja bármely kérdésben, ahol az Írás nem nyilatkozott?

Várunk szeretettel, 

Salom, 

Nagy Iván és Rita

 

Mottel Baleston: Zsidók és nem zsidók a gyülekezetben

Kedves Barátunk!

Szeretettel meghívunk Mottel Baleston előadására 2018. szeptember 22-én szombaton 17 órára. Mottel zsidó származású bibliatanító, akit már a világ több országába meghívtak, egy messiási gyülekezet vezetője volt, jelenleg egy messiási szervezet igazgatója. Budapesti előadásán elmondja, hogyan talált rá a Messiásra, amelynek rövid videóját 10 millióan nézték meg. Beszél majd a zsidók és nem zsidók helyéről a gyülekezetben. A témákat részletesen a mellékelt meghívón és honlapunkon is megtalálod. 

Várunk szeretettel szeptember 22-én! 

Salom, Nagy Iván és Rita

 

Hírlevelünket azért kapod meg, mert korábban arra feliratkoztál. Honlapunkon megtalálod az adatkezelési tájékoztatónkat. Kérünk, amennyiben eddig nem tetted, írásban is erősítsd meg, hogy szeretnél hírlevelet kapni az alábbi linken.  Köszönjük az együttműködésed. 

 

Jelenések könyve tanulmány 2018. június 9.

Kedves Barátunk!

Következő és egyben a nyári szünet előtti utolsó Jelenések könyve tanulmányunk most szombaton június 9-én 18 órakor lesz a Lakásgalériában (Hollán E. u. 46. 21-es kapucsengő).

Elérkeztünk két éve tartó sorozatunk utolsó alkalmához. Az örök renddel kapcsolatos fejezetekben is maradt számunkra még pár izgalmas részlet. Köszönjük, hogy részesei voltatok ennek az izgalmas sorozatnak a bibliai eszkatológia rendkívül fontos témájában. 19:30-kor végzünk, és ha maradtok még egy kicsit, némi tea és süti mellett szívesen beavatnánk benneteket a jövőbeni terveinkbe. 

Várunk szeretettel. 

Salom, Iván és Rita

 

Hozzájárulás adatkezeléshez

Kedves Barátunk!

Az új adatkezelési törvények személyes adataitokat védik. Nekünk e szerint írásban kell kérnünk a hozzájárulásotokat, hogy részetekre a jövőben hírlevelet küldjünk. Továbbá tájékoztatást kell adunk arról, hogy az általatok megadott email címet hogyan használjuk, ki férhet hozzá (adatkezelési tájékoztató). A törvényi határidő május 25. Amennyiben addig hozzájárultok, a jövőben is kapcsolatban tudunk maradni, ha nem, személyes email címeteket nem tárolhatjuk rendszerünkben. Természetesen bármikor újra lehet kérni hírlevelünket emailen vagy a honlapunkon.

Reméljük a jövőben is tájékoztathatunk programjainkról, tevékenységünkről.

Ezen a linken tudjátok megadni a hozzájárulást. 

Várjuk visszajelzéseteket. 

Sok szeretettel várunk Dr. Fruchtenbaum konferenciájára május 22-27 között. Kérjük, ha érdekel és még nem tettétek, jelezzétek részvételeteket. 

Salom, Nagy Iván és Rita

Bibliatanítások Ariel Hungary

Jelenések könyve tanulmány 2018. május 12.

Kedves Barátunk!

Következő Jelenések könyve tanulmányunk most szombaton május 12-én 18 órakor lesz a Lakásgalériában (Hollán E. u. 46. 21-es kapucsengő). 

Témáink: a millenniumi királyság vége, a végső sátáni csata, a nagy fehér trón ítélete, a második feltámadás, az örök rend teremtése, az új Jeruzsálem.

Felhívjuk figyelmeteket Dr Fruchtenbaum IV. Messiási konferenciájára május 22 és 27 között, melyre szeretettel várunk. Kérünk, ha még nem tettétek, emailben regisztráljatok. A konferencia miatt a május 26-i bibliaiskola elmarad!! Nyári szünet előtti utolsó alkalmunk június 9-én lesz. 

Várunk sok szeretettel, 

Salom, Iván és Rita

IV. Messiási Konferencia Dr Fruchtenbaum

Kedves Barátunk!

Örömmel jelentjük be, hogy 2018. május 22-27 között rendezzük meg IV. Messiási Konferenciánkat Dr Arnold Fruchtenbaum nemzetközileg ismert bibliatanítóval. Témánk: a zsidó Messiás földi szolgálatának utolsó napjai, a Messiás feltámadása, mennybemenetele, a Savuót (Pünkösd) beteljesedése, a gyülekezet megalapítása. A részleteket a mellékelt programban megtaláljátok. Reméljük személyesen is találkozunk a konferencián és részt tudtok venni ezen a kivételes alkalmon Dr Fruchtenbaummal. Kérjük a meghívót küldjétek tovább érdeklődőknek, barátatoknak. Az esemény facebook oldalunkon is megtalálható. Kérünk részvételeteket emailen jelezzétek.

Messiási közösségünkben pészah bemutatót tartunk, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk 2018. április 7-én 10:30-kor Budapesten a 13. kerületben. Kérünk emailben jelezzétek, ha szeretnétek részt venni a bemutatón, amelyen lehetőség lesz a pészahi ételek megkóstolására, az ünnep mélyebb megismerésére, a pészahi úrvacsora gyakorlására. 

Várunk szeretettel programjainkon. 

Kellemes pészahi ünnepeket kívánunk!

Salom, Iván és Rita

  

Jelenések könyve tanulmány 2018. március 31.

Kedves Barátunk!

Következő Jelenések könyve tanulmányunk most szombaton, március 31-én, 18 órakor lesz a Lakásgalériában (Hollán E. u. 46. 21-es kapucsengő). 

Témánk a millennium királyságban a papság és az áldozati rendszer. 

A korábbi alkalmon mutattunk videót a millenniumi templomról. Ez a videó linkje, ugyanitt az Ezékiel könyvéhez találtok még több videót is. 

Szeretettel várunk szombaton. 

Kellemes Ünnepeket kívánunk Pészahra emlékezve!

Salom, Iván és Rita